coolefamilie.reismee.nl

Cultuurshock

De eerste 2 dagen Bangkok zijn een feit! De kids realiseren zich dat ze in een compleet andere wereld zijn terecht gekomen. Verschil tussen arm en rijk, klimaat, geuren, smaak ... en de drukte in de stad.

Gisteren genoten van het zwembad op het dakterras met uitzicht op de skyline van Bangkok, daarna het leuke SIAM-shopping center. Wij moesten Femke wakker houden (nachtje overgeslagen) en beste remedie voor een 14-jarige shoppen ?.

Daarna was het als semi-backpacker (luxe hotels, vliegen en reizen met een koffer (rugzak was geen optie)) tijd om naar Khai Saon Road te gaan.... in een tuk-tuk. Van de ene in de andere verbazing. Tijd voor street food en smullen maar .... Het was voor herhaling vatbaar en als toetje een heerlijke voetmassage! Mooie afsluiting van de dag.

Vandaag eerst China Town een stukje ontdekt. Zwaar onder de indruk wat er allemaal gekocht kon worden?.... veel kruiden, vis, maar ook eend. Niet echte Femke haar ding. Om 14:00 uur melden bij de welbekende Co van Kessel voor onze fietstocht. Een mooie ontdekkingstocht door oa China town, flower markt, Thaise vruchten geproefd (oa de Durian), tempel Wat Kalayanamit. Ze hebben een goed beeld gekregen van het leven in Bangkok. Benieuwd wat morgen ons gaat brengen.

Overigens het weer werkt goed mee ... vandaag wederom droog ....

voor ons tijd om te slapen!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!